AW Security B.V. is een jong Nederlands beveiligingsbedrijf dat werkt met gecertificeerde professionals.

Professionals die door hun ervaring en trainingen hun vak verstaan en waarvan u mag verwachten dat zij zullen handelen conform de bepalingen gesteld bij of krachtens de geldende Wet en regelgeving. 

Wat wij belangrijk vinden zijn uiteraard de wensen van de klant; wij bespreken deze voorafgaand aan een opdracht en maken daarvan een uitgeschreven werkinstructie en beveiligingsplan. Na de voorbespreking stellen wij een passend team samen.

Een team wat naar ons inziens het beste past bij de opdracht die wij gaan uitvoeren.

Buiten dat de veiligheid vooropstaat, vinden wij gastheerschap en uitstraling erg belangrijk.

Wij bieden beveiligingsdiensten op maat door heel Nederland.

''No job is too big or too small for us.''


Beveiliging objecten

Omdat inbraak, diefstal en vernieling steeds vaker voorkomt, is er steeds meer vraag naar objectbeveiliging, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

AW Security B.V. heeft op dit gebied ervaren personeel en zorgt ervoor dat met een goede samenwerking uw object in veilige handen is. Lees meer...

 

Beveiliging zorgcentra

De beveiliging in een zorginstelling is complexer dan bij alle andere bedrijven.

Door mensen die zich in verschillende situaties bevinden is de kans groot dat begeleiders, personeel, bewoners of bezoekers te maken krijgen met heftige emoties, zoals bijvoorbeeld onmacht, agressie of onbegrip. Lees meer...

 

Straatcoach

De straatcoaches die wij inzetten zijn bekend met wat zich op straat afspeelt en kunnen hier perfect op anticiperen. Wij zijn er niet alleen om de mensen op straat aan te spreken, op regels te wijzen of om overlast te voorkomen, maar gaan verder dan dat. Wij zijn er namelijk ook om hun verhaal aan te horen. Lees meer...

Beveiliging recreatie

Onze beveiligers (M/V) zijn de geschikte uitkomst om ondersteuning te bieden op uw locatie.

Met de juiste kwalificaties en juiste hoeveelheid gastheren/vrouwen kunt u zorgeloos met uw werkzaamheden doorgaan en zorgen wij ervoor dat de regels gehandhaafd worden. Lees meer...

 

Beveiliging hotel

Onze (24u) beveiligers zorgen ervoor dat de veiligheid van uw gasten en personeel gewaarborgd wordt. In hotels zien we dat de orde en rust regelmatig verstoord worden. Denk aan vandalisme, geluidsoverlast, ruzie tussen gasten of openbare dronkenschap.

Lees meer...

 

Beveiliging retail

Veel retailers krijgen te maken met diefstal. Schade door diefstal, kan hoge kosten met zich meebrengen. Beveiligers van AWsecurity B.V. zijn inzetbaar bij verschillende soorten retail-winkels en zullen hier op alle vlakken een meerwaarde zijn. Zo heeft u hier geen omkijken naar.

Lees meer...

 

Beveiliging bouw

Steeds meer bouwplaatsen krijgen te maken met diefstal, vernieling of onbevoegde personen. Dit heeft financiële gevolgen voor u als bedrijf en levert in veel situaties vervelende vertragingen op.AW Security B.V. kan een bijdrage leveren aan het terugdringen van criminaliteit.

Lees meer...

Beveiliging horeca

In het uitgaansleven krijgt u helaas steeds meer last van vervelend gedrag en geweld.
Ook komen er steeds meer regels en wetten waardoor uw Horeca gelegenheid extra voorzorgsmaatregelen moet nemen. Wij beschikken over de juiste mensen die u daarbij kunnen helpen.

Lees meer...

Beveiliging evenementen

AW Security B.V. heeft veel ervaring opgedaan bij een groot scala van evenementen.  Kennis, ervaring, uitstraling, klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn onze kernbegrippen die er toe bijdragen dat uw evenement, als het om de veiligheid gaat, naar wens verloopt.

Lees meer...