CORONA & ZORGCENTRA

Gepubliceerd op 7 september 2020 om 20:32

CORONA EN ZORGCENTRA

Het is crisis in de wereld. Het coronavirus veroorzaakt een pandemie, zo maakte de Wereldgezondheidsorganisatie bekend. In alle bedrijfstakken is dit voelbaar, ook in de beveiliging.

Wij zijn al jaren actief in de zorgbranche en gespecialiseerd in het werken met mensen met een beperking. Door mensen die zich in verschillende situaties bevinden, zeker nu omdat dagbesteding gesloten wordt en zij dus te maken krijgen met veranderingen, is de kans groot dat begeleiders, personeel en bewoners, te maken krijgen met heftige emoties, zoals bijvoorbeeld onmacht, agressie of onbegrip. Vanwege overheidsmaatregelingen en sluitingen hebben we meer beschikking over gekwalificeerde beveiligers die ondersteuning kunnen bieden, waardoor de druk in de zorg verlaagd wordt.

Ook zijn wij er voor de ondernemers die weer open mogen maar hierbij voorzorgsmaatregelen moeten nemen. Denk hierbij aan deurbeleid zorgen dat de 1.5 meter wordt gehandhaafd, hygiëne regels. Of straatcoaching om de politie en handhaving te steunen in de 1.5 meter maatregel op straat.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.