CORONA EN ZORGCENTRA

Het is crisis in de wereld. Het coronavirus veroorzaakt een pandemie, zo maakte de Wereldgezondheidsorganisatie bekend. In alle bedrijfstakken is dit voelbaar, ook in de beveiliging. Wij zijn al jaren actief in de zorgbranche en gespecialiseerd in het werken met mensen met een beperking. Door mensen die zich in verschillende situaties bevinden, zeker nu omdat dagbesteding gesloten wordt en zij dus te maken krijgen met veranderingen, is de kans groot dat begeleiders, personeel en bewoners, te maken krijgen met heftige emoties, zoals bijvoorbeeld onmacht, agressie of onbegrip. Vanwege overheidsmaatregelingen en sluitingen hebben we meer beschikking over gekwalificeerde beveiligers die ondersteuning kunnen bieden, waardoor de druk in de zorg verlaagd wordt.

Ook zijn wij er voor de ondernemers die weer open mogen maar hierbij voorzorgsmaatregelen moeten nemen. Denk hierbij aan deurbeleid zorgen dat de 1.5 meter wordt gehandhaafd, hygiëne regels. Of straatcoaching om de politie en handhaving te steunen in de 1.5 meter maatregel op straat.

 


BEVEILIGERS 

Wij zoeken zorgbeveiligers, word jij onze nieuwe collega?
(Flexibel inzetbaar)

Lees meer...

 


BEVEILIGING NPO

Ieder jaar wordt er door de NPO (Nederlandse Postduivenhouders Organisatie) een evenement georganiseerd voor duivenliefhebbers.

vorig jaar mochten wij van AW Security hierbij zijn, om de beveiliging te verzorgen.


STAGE

Wist u dat wij ook stagiaires in dienst hebben voor zowel aspirant beveiligers als kantoor personeel?

Wij plannen regelmatig voor onze stagiaires een studiedag in voor onze mannen en vrouwen, om hen een kans te geven hun vragen te stellen voor school, papieren in te laten vullen en om theorie uitgelegd te krijgen.

Deze studiedag wordt verzorgd door onze zeer ervaren collega die tevens ook stagebegeleider is.

Wij bieden dit 1x in de maand aan zodat de slagingskans van mannen en vrouwen hoger is, en om genoeg kans te geven om vragen te stellen en papierwerk in te vullen voor school.