Beveiligers goed in staat Corona maatregelen te handhaven  


De Nederlandse beveiligingsbedrijven zijn in staat en bereid de handhaving van de afgekondigde coronamaatregelen te ondersteunen. Dit zegt Ard van der Steur, voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche, in een reactie op het besluit van de veiligheidsregio’s om strenger te gaan handhaven op de naleving van coronaregels.

 

Klik hier voor het volledige artikel

 

Vacature AW Security B.V. 

Bij AW Security zijn wij altijd op zoek naar goede beveiligers, zowel in de zorg als in retail.

Wat bieden wij?

  • Een plek in ons leuke en hechte team
  • Betaling conform cao
  • Leuke uren op uitdagende en wisselende klussen

Het is crisis in de wereld

Het coronavirus veroorzaakt een pandemie, zo maakte de Wereldgezondheidsorganisatie bekend. In alle bedrijfstakken is dit voelbaar, ook in de beveiliging. Wij zijn al jaren actief in de zorgbranche en gespecialiseerd in het werken met mensen met een beperking. Door mensen die zich in verschillende situaties bevinden, zeker nu omdat dagbesteding gesloten wordt en zij dus te maken krijgen met veranderingen, is de kans groot dat begeleiders, personeel en bewoners, te maken krijgen met heftige emoties, zoals bijvoorbeeld onmacht, agressie of onbegrip. Vanwege overheidsmaatregelingen en sluitingen hebben we meer beschikking over gekwalificeerde beveiligers die ondersteuning kunnen bieden, waardoor de druk in de zorg verlaagd wordt.

Beveiliging NPO 

Ieder jaar wordt er door de NPO (Nederlandse Postduivenhouders Organisatie) een evenement georganiseerd voor duivenliefhebbers.

vorig jaar mochten wij van AW Security hierbij zijn, om de beveiliging te verzorgen.