HET TEAM

Algemeen directeur  Aaron Wiegel

AARON WIEGEL

Algemeen Directeur

Management Assistent Ilse Koster

ILSE KOSTER

Management Assistent

Office Manager Tessa Wiegel

TESSA WIEGEL

Office Manager

Operations Security Clarence Feller

CLARENCE FELLER

Operations Security

Operationeel Manager Bedrijfsontwikkeling  Johan Verwoert

JOHAN VERWOERT

Senior Accountmanager/Operationeel Manager Bedrijfsontwikkeling 

DAPHNE FOLMER

Intern

OVER ONS

AW Security B.V. is een jong Nederlands beveiligingsbedrijf dat werkt met gecertificeerde professionals.

Professionals die door hun ervaring en trainingen hun vak verstaan en waarvan u mag verwachten dat zij zullen handelen conform de bepalingen gesteld bij of krachtens de geldende Wet en regelgeving. 

Wat wij belangrijk vinden zijn uiteraard de wensen van de klant; wij bespreken deze voorafgaand aan een opdracht en maken daarvan een uitgeschreven werkinstructie en beveiligingsplan. Na de voorbespreking stellen wij een passend team samen.

Een team wat naar ons inziens het beste past bij de opdracht die wij gaan uitvoeren.

Buiten dat de veiligheid vooropstaat, vinden wij gastheerschap en uitstraling erg belangrijk.

Wij bieden beveiligingsdiensten op maat door heel Nederland.

''No job is too big or too small for us.''

 

Vanaf 2014 zijn wij op een gezonde wijze gaan groeien vanuit de Horeca- en Evenementenbeveiliging, naar logistieke bedrijven (landelijk), bouwplaatsen en monumentale panden. Inmiddels bestrijken wij een breed werkvlak zoals hotels, horeca, evenementen en objecten. Onze beveiligers zijn o.a. getraind in profiling, EHBDU, (Eerste hulp bij drank en drugs) BHV en EHBO.

Daarnaast zijn wij met trainingen en cursussen vooraanstaand in de zorgbeveiliging. Zorgbeveiliging noemen wij liever begeleiding, aangezien wij niet de standaard beveiliging leveren, maar verzorgenden ondersteunen om hun zorgtaken goed en veilig uit te kunnen voeren. Wij leveren buiten beveiligers; verkeersregelaars en communicatiemiddelen. Hierbij moet u denken aan portofoons en toebehoren.

Wat wij belangrijk vinden in ons team van AW Security B.V. zijn uiteraard de wensen van de klant; wij bespreken deze voorafgaand aan een opdracht en maken daarvan een uitgeschreven werkinstructie en beveiligingsplan. Na de voorbespreking stellen wij een passend team samen. Een team wat ons inziens het beste past bij de opdracht die wij gaan uitvoeren.

Bij AW Security B.V. vinden wij gastheerschap en uitstraling erg belangrijk, wij zijn een visitekaartje voor onze opdrachtgever en zien dit als een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Met de juiste communicatie en aansturing van ons personeel, kunnen wij ervoor zorgen dat de opdrachtgever geen omkijken heeft naar de beveiliging op de plek waar deze ingezet wordt.

AW Security B.V. is het visitekaartje voor elke opdracht.