HET TEAM

Algemeen directeur  Aaron Wiegel

AARON WIEGEL

Algemeen Directeur

Office Manager Tessa Wiegel

TESSA WIEGEL

Office Manager

Operationeel Manager Bedrijfsontwikkeling  Johan Verwoert

JOHAN VERWOERT

Senior Accountmanager/Operationeel Manager Bedrijfsontwikkeling 

Management Assistent Ilse Koster

ILSE KOSTER

Management Assistent

Operations Security Clarence Feller

CLARENCE FELLER

Operations Security

OVER ONS

Vanaf 2014 zijn wij op een gezonde wijze gaan groeien vanuit de Horeca- en Evenementenbeveiliging, naar logistieke bedrijven (landelijk), bouwplaatsen en monumentale panden. Inmiddels bestrijken wij een breed werkvlak zoals hotels, horeca, evenementen en objecten. Onze beveiligers zijn o.a. getraind in profiling, EHBDU, (Eerste hulp bij drank en drugs) BHV en EHBO.

Daarnaast zijn wij met trainingen en cursussen vooraanstaand in de zorgbeveiliging. Zorgbeveiliging noemen wij liever begeleiding, aangezien wij niet de standaard beveiliging leveren, maar verzorgenden ondersteunen om hun zorgtaken goed en veilig uit te kunnen voeren. Wij leveren buiten beveiligers; verkeersregelaars en communicatiemiddelen. Hierbij moet u denken aan portofoons en toebehoren.

Wat wij belangrijk vinden in ons team van AW Security B.V. zijn uiteraard de wensen van de klant; wij bespreken deze voorafgaand aan een opdracht en maken daarvan een uitgeschreven werkinstructie en beveiligingsplan. Na de voorbespreking stellen wij een passend team samen. Een team wat ons inziens het beste past bij de opdracht die wij gaan uitvoeren.

Bij AW Security B.V. vinden wij gastheerschap en uitstraling erg belangrijk, wij zijn een visitekaartje voor onze opdrachtgever en zien dit als een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Met de juiste communicatie en aansturing van ons personeel, kunnen wij ervoor zorgen dat de opdrachtgever geen omkijken heeft naar de beveiliging op de plek waar deze ingezet wordt.

AW Security B.V. is het visitekaartje voor elke opdracht.